Workshops


Sinds enige tijd bieden wij de gelegenheid om mee te doen aan diverse workshop's.
Zo kunt u meedoen aan een workshop TAARTEN DECOREREN, OLIJFOLIE EN DRESSINGS, en TAPAS.

Bij de workshop TAARTEN DECOREREN laten wij u zien hoe gemakkelijk u een mooie en lekkere taart kunt maken voor elke gelegenheid.
De taarten worden onder het genot van een hapje en drankje gemaakt. De taarten krijgt u vervolgens mee naar huis waar u ze nog 3 maanden in de vriezer kunt bewaren.

Bij de workshop OLIJFOLIE EN DRESSINGS nemen wij u mee in de wereld van de olijfolie. Waar moet u op letten als u een goede olijfolie wilt kopen. Wat zijn de verschillende smaken en waar kan ik het voor gebruiken.
Ook maken we heerlijke dressings die voor diverse salades toepasbaar zijn. De dressings krijgt u mee naar huis waar u thuis nog diverse salades mee kan maken.

Bij de workshop TAPAS laten wij u zien hoe u een reeks heerlijke tapas hapjes kan maken welke u kunt gebruiken voor een gezellig avondje met vrienden of als buffet voor grotere feestjes.
De spaanse hapjes zijn erg veelzijdig en erg lekker. De hapjes krijgt u natuurlijk mee naar huis waar u ze thuis mee kunt verrassen.

Alle workshops zijn inclusief materiaal, ingrediënten, hapje en drankje en dozen of bakjes om de producten mee naar huis te nemen.
De workshops worden gehouden in Putten op maandagmiddag, dinsdagavond en woensdagavond, maar op locatie is in overleg mogelijk.

Download hier de folder voor de workshops

Graag tot ziens.

Kalender